+381606000644

BRVNARA NA ZLATARU

Trag prirode 2214

 

Naša čarobna Brvnara “Trag prirode 2214” je smeštena na prelepoj planini Zlatar u centralnoj Srbiji. Brvnara na Zlataru – Vaš idealan odmor može da počne!

Luksuzna planinarska brvnara na Zlataru „Trag prirode 2214“ je pažljivo uređena prostorom za sedenje, udobnom sofom i prijatnom trpezarijom koja stvara puno prostora za celu porodicu. U sklopu prizemlja, brvnara poseduje potpuno opremljenu kuhinju, 1 kupatilo. Na gornjem spratu brvnare se nalaze 2 spavaće sobe sa prelepim pogledom. Naša brvnara na Zlataru je okružena panoramskim pogledom i svaka terasa u brvnari sadrži sto i stolice.  Smeštaj na Zlataru – Brvnara Trag prirode 2214 je udaljen samo 2 km od Nove Varoši i 41 km od planine Zlatibor. Ski staze na Zlataru su udaljene samo 150 metara od brvnare “Trag prirode 2214”.

Pratite trag prirode Zlatara koji vas vodi do naše brvnare. Osetite duh Zlatara, šetajte se prirodnim stazama i dišite punim plućima. Predveče, pred spavanje, pored našeg kamina popijte domaću kuvanu rakiju, a sutra sve ispočetka! 🙂 Dobrodošli u našu brvnaru. Dobrodošli u naš mali raj.

PLANINA ZLATAR

 

Zlatar se nalazi između reke Lima, Mileševke, Uvca i Bistrice. Planina Zlatar ima bistra jezera okružena brezama i omorikama. Zlatar ima mirisne livade i nalazi se na raskršću planinske i mediteranske klime. Planina Zlatar je idealna za sportsko-rekreativni odmor, izlete… U podnožju planine Zlatar se nalazi Nova Varoš koja broji preko 8000 stanovnika. Planina Zlatar u zimskom periodu gostima može da ponudi dve ski-staze: Staza „Briježđa“ i Staza „Panorama“.

Nedaleko od planine Zlatar možete da posetite kanjon reke Uvac, stanište belog bora i beloglavog supa. Tri veštačka jezera: Zlatarsko, Sjeničko i Radoinjsko kao i reka Lim su bogati plemenitim vrstama ribe i pogodni su za pecanje i uživanje u vožnji čamcem.

Preuzeto sa www.zlatar.org.rs